Ruta de 4 hores: Mig dia al Cap de Creus

Relaxeu-vos navegant pels racons i cales més boniques de la zona, al mateix temps podreu gaudir d’un bany i temps per fer un aperitiu

370 €

Ruta de 4 hores: Mig dia al Cap de Creus

Relaxeu-vos navegant pels racons i cales més boniques de la zona, al mateix temps podreu gaudir d’un bany i temps per fer un aperitiu

370 €

Voleu desconnectar i tornar relaxats?

Sortida de Port Lligat, amb Xavi patró de Cadaqués, on es troba la casa de Salvador Dalí

Navegarem per les cales del Cap de Creus, visitant les més conegudes, cala Jugadora, cala Guillola…, arribant fins a la punta del Cap de Creus on es troba el far. Podrem arribar fins a Cala Culip, on el paisatge és únic. Un lloc amb molta història, on van naufragar molts vaixells romans entre altres.

Podreu gaudir d’un bany i temps per fer snorkel en aquelles cales que considerem més oportunes segons els interessos del client, l’ocupació i les condicions meteorològiques. Podeu utilitzar el paddle surf per arribar fins a la cala on estiguem.

Després del bany podreu gaudir del pícnic a càrrec d’un catering local amb productes frescos o podeu portar el vostre.

De tornada a Port Lligat, anirem a veure la cova “Sa Coua de l’Infern”.

Fotografies de la ruta

Tota la informació que pots necessitar

Detalls i condicions

Com puc contractar la sortida en barca?

Els serveis es contracten, preferentment, des de la nostra secció RESERVA que trobaràs en aquesta web. Si ho prefereixes, també ens pots trucar per telèfon i t’explicarem com fer-ho. 

Si has contactat una experiència i et sorgeix algun imprevist, et retornarem els diners de la reserva sempre i quan ens ho diguis amb 3 dies d’antelació. 

Per motius de capacitat de la nostra embarcació, no reservem places si no s’efectua el pagament corresponent a la reserva. Si voleu gaudir d’una experiència en grup, us recomanem que reserveu la data i franja horària per garantir la disponibilitat del servei.

Si es tracta d’un pla d’última hora i no has reservat prèviament, ens pots trucar unes hores abans de la sortida i et direm si encara tenim disponibilitat en el servei que vols contractar.

No podem saber del cert el temps que farà el dia en què reserves una de les nostres sortides. Si no hi ha bona previsió en l’estat del mar o si es preveu pluja, nosaltres serem els primers que cancel·larem la sortida per motius de seguretat i/o comfortabilitat en el trajecte. 

D’altra banda, si l’estat del mar és bo i no es preveuen precipitacions, considerarem que podem donar el servei independentment que el dia sigui més o menys ensolellat.

Si has contractat una experiència completa de 6 hores i veiem que el dia no acompanya, tens l’opció d’escurçar-la.

Si reserves on-line des d’aquest web es paga a través de targeta bancaria, tot seguit t’enviarem per correu electrònic per la confirmació. Si ens trobes en persona a la Riba d’es Poal, pots triar entre pagar en efectiu, o a través de la web.

Un cop efectuada la reserva i pagada li enviarem un formulari on podran escollir els plats del menú, refrescos, vi, cava, etc. 

No dubteu en possar-se en contacte per qualsevol dubte,

Per llogar el llaüt Txipiron sense servei de patró es requereix tenir llicència de navegació PNB, PER, o superior (o el seu equivalent estranger). Si NO tens titulació, nosaltres oferim servei de patró.

Per a aquells que reservin el vaixell sense el nostre servei de patró (si contractes pots ignorar aquesta part), necessitarem el següent:

– El contracte de lloguer degudament emplenat i signat (tindrem una còpia emplenada el dia de la sortida).

– Una fiança de 900€ que es retornarà en el moment que retorni el vaixell.

– Una còpia de la teva llicència de navegació.

Règim de cancel·lacions:

Per cancel·lar la teva reserva, contacta amb nosaltres al més aviat possible.

– Reemborsament total de l’import abonat, si la cancel·lació es comunica en menys de 3 dies de la data de sortida.

– Per cancel·lacions alienes al client com puguin ser avaries, es retornarà el total de l’import pagat quedant el client així satisfet.

Cancel·lacions per mal temps:

Si la sortida no és possible a causa d’un temporal inesperat, s’ofereix canviar la reserva a una altra data disponible o la devolució completa.

En cas de pèrdua o desperfecte dels materials o equipaments lliurats, es penalitzaran les següents quantitats:

 • Matalassos: €450
 • Nevera portàtil: €90
 • Salvavides: €50
 • Bengales: €65
 • Cohe de llum vermella: €120
 • Taula de paddle surf: €400
 • Armilla salvavides: €30
 • Farmaciola: €50
 • Extintor: €35
 • Bitxer: €50
 • Ulleres de busseig: €15 per ulleres o tub
 • Estatxa: €50

 

En cas de retard a l’ hora de retornar el vaixell, se li cobrarà al client una penalització de fins a 100€ per cada hora de retard.

Quan vols navegar?

Reserva ara

Abrir en WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola, soy Xavi. Déjame aquí tu consulta.
Si ves que no es inmediato seguro que soy navegando o poniendo a punto la Chipiron. En cuanto revise el teléfono te contestaré personalmente.