Política de privacitat

1. Informació de l’usuari

XAVIER CANALETA MARÈS, com a Responsable del Tractament, us informa que, segons el que disposa el Reglament de la Unió Europea 2016/679, de 27 d’abril (RGPD) i la Llei Orgànica. 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les seves dades tal com es reflecteix a la present Política de Privadesa.

En aquesta Política de privadesa, descrivim com recopilem les seves dades personals i per què les recopilem, què fem amb elles, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions pel que fa al tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica al processament de les vostres dades personals recopilades per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepteu les mesures d’aquesta Política, accepteu que tractem les vostres dades personals tal com es defineix en aquesta Política.

2. Dades i contacte

Denominació social: XAVIER CANALETA MARÈS

Nom comercial: CADAQUÉS TOURS

NIF: 77961655G

Adreça: c/ Tórtora, 68 17488 Cadaqués Girona

Correu electrònic: tourscadaques@gmail.com

3. Principis clau
Sempre ens hem compromès a brindar els nostres serveis amb el més alt grau de qualitat, cosa que inclou tractar les seves dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis són:

Legalitat: Només recopilarem les vostres Dades Personals per a fins específics, explícits i legítims.
Minimització de dades: limitem la recopilació de dades personals a allò estrictament rellevant i necessari per als fins per als quals van ser recopilats.
Limitació del propòsit: només recopilarem les vostres dades personals per als fins establerts i només d’acord amb els vostres desitjos.
Precisió: Mantindrem les vostres dades personals precises i actualitzades.
Seguretat de les dades: Apliquem mesures tècniques i organitzatives apropiades i proporcionals als riscos per assegurar que les vostres dades no pateixin danys, com ara la divulgació o accés no autoritzat, la destrucció accidental o il·lícita o la pèrdua o alteració accidental i qualsevol altra forma il·lícita de tractament.
Accés i Rectificació: Disposem de mitjans perquè pugueu accedir o rectificar les vostres dades quan ho considereu oportú.
Retenció: conservem les vostres dades personals de manera legal i adequada i només mentre sigui necessari per als fins per als quals van ser recopilats.
Transferències internacionals: quan sigui el cas que les vostres dades siguin transferides fora de la UE/EEE, es protegiran adequadament.
Tercers: L’accés i la transferència de dades personals a tercers es fa de conformitat amb les lleis i els reglaments aplicables i amb les garanties contractuals adequades.
Màrqueting directe i galetes: Complim amb la legislació aplicable en matèria de publicitat i galetes

4. Recollida i tractament de les vostres dades personals
Els tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

Dades didentificació.
Dades de salut.
Dades personals, sempre que aquestes siguin necessàries per al registre en una activitat específica.

També recopilem automàticament dades sobre la vostra visita al nostre lloc web com es descriu a la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les vostres dades personals, us informarem clarament quines dades personals recopilem i amb quin propòsit. En general, recopilem i processem les vostres dades personals per tal de:

A. Saber si pots participar en les activitats que organitzem.

B. Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats del sector.

C. Enviament de Comunicacions.

D. Per poder personalitzar els nostres serveis a la vostra situació personal.

5. Legitimació
D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les vostres dades personals podran ser tractades sempre que:

Ens ha donat el seu consentiment per a les finalitats del processament. Per descomptat, podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.
Per requeriment legal.
Perquè hi ha un interès legítim que no es veu menyscabat pels seus drets de privadesa, com l’enviament d’informació comercial ja sigui subscrivint-te a la nostra newsletter o sent membre.
Perquè és necessari per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant una relació contractual entre vostè i nosaltres.

6. Comunicació de dades personals
Les dades podran ser comunicades a empreses vinculades a CADAQUÉS TOURS per a la prestació dels diferents serveis com a Encarregats del Tractament. L’entitat no farà cap cessió, llevat d’obligació legal.

7. Els teus drets
En relació amb la recopilació i el processament de les vostres dades personals, podeu contactar-nos en qualsevol moment per:

Accedir a les vostres dades personals ia qualsevol altra informació indicada a l’article 15.1 del RGPD.
Rectificar les dades personals que siguin inexactes o incomplets de conformitat amb l’article 16 del RGPD.
Eliminar les vostres dades personals de conformitat amb l’article 17 del RGPD.
Limitar el tractament de les vostres dades personals de conformitat amb l’article 18 del RGPD.
Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades de conformitat amb l’article 20 del RGPD.
Oposar-se al tractament de les vostres dades personals de conformitat amb l’article 21 del RGPD.
Si heu atorgat el vostre consentiment per a alguna finalitat concreta, teniu dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Podeu exercir aquests drets enviant una comunicació motivada i acreditada a tourscadaques@gmail.com

També té dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control competent (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

8. Informació legal
Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisits existents en virtut de la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, que prevaldrà, en tot cas.

Aquesta Política està subjecta a revisió periòdica i pot ser modificada per la Companyia en qualsevol moment. Quan això passi, us notificarem qualsevol canvi i us demanarem que torneu a llegir la versió més recent de la nostra Política i confirmeu la seva acceptació.